用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试卷 >> 英语试卷
高中英语编辑
福建省武平县第一中学2021-2022学年高一上学期第一次月考试题(英语 解析版)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗5金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试卷
    资源子类名校月考
  • 教材版本不限
    所属学科高中英语
  • 适用年级高一年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1007 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2022/3/9 14:17:47
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

第一节 (共 15 小题;每小题 2.5 分,满分 37.5 分)

A

Thousands of students, from all around the world, have helped their international careers by taking EIS English studies at South Thames College London – STCL.

You too can take our first-class EIS courses to learn, and live English in London @ STCL.

1. Our experience

We have provided English for International Students EIS courses to people from around the world for 40 years.

More than 1,000 students take our EIS courses each year, often after recommendation from a friend or relative.

Our teachers have worked in many countries; their experience will help you to develop international English communication skills.

2. A world in one college

The college has students from more than 100 countries.

When you study English with us, you will have the opportunity to meet not only UK students, but also people from all over the world.

3. More than an English school

The college’s main purpose is to provide education and training for our local community.

We have more than 20,000 students, on a range of academic, technical and vocational courses in addition to English language courses.

All students can also use the facilities available at the college — library services, free Internet access, sports & more.

You can join arrange of leisure and social activities.

4. Our range of courses

We have a wide range of courses designed to meet the needs of global citizens in an international environment.

Our courses prepare you both for life in London — perhaps as a student — and for your future career, anywhere in the world.

We help you improve your English so you can communicate more effectively — for study, work or socializing.

Intensive courses meet UK immigration regulations for students.

For information about out intensive English courses, click here.

1. What is the purpose of the passage?

A. To stress the importance of EIS courses.

B. To attract students from around the world.

C. To make South Thames College London known.

D. To compete against other language schools in London.

2. From the passage we learn that ________.

A. the College is helpful to its EIS students

B. the College’s history goes back over a century

C. the teachers there come from all over the world

D. the courses there just focus on language learning

3. Which of the following information is given in the passage?

A. Responsibility of teacher.                                         B. Main purpose of the College.

C. Topics of Courses.                                                   D. Approved quality from authorities (权威).

【答案】1. B    2. A    3. B

【解析】

【分析】这是一篇应用文。本文介绍了伦敦南泰晤士学院(STCL)的课程学习情况,写作目的是为了招生。

1题详解】

推理判断题。根据文章开头两段Thousands of students, from all around the world, have helped their international careers by taking EIS English studies at South Thames College London — STCL. You too can take our first-class EIS courses to learn, and live English in London @ STCL. (成千上万来自世界各地的学生,通过在伦敦南泰晤士学院(STCL)参加EIS英语学习来帮助他们的国际职业生涯。你也能来参加课程的学习)可知,文章的写作目的是为了吸引学生来参加课程的学校,即为了招生。故选B

2题详解】

细节理解题。根据第一段Thousands of students, from all around the world, have helped their international careers by taking EIS English studies at South Thames College London – STCL. (成千上万来自世界各地的学生,通过在伦敦南泰晤士学院(STCL)参加EIS英语学习来帮助他们的国际职业生涯)和标题4Our courses prepare you both for life in London — perhaps as a student — and for your future career, anywhere in the world. (我们的课程为你准备在伦敦的生活——或许作为一个学生——对未来的事业,在世界的任何一个地方)可知,该大学的课程对其学英语的学生有帮助作用。故选A

3题详解】

细节理解题。根据标题3中的The College’s main purpose is to provide education and training for our local community. (大学的主要目的是提供教育和训练)可知,此处提到了大学的目的。故选B

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册